Wimperextensions

Voor permanente wimperverlenging

Ook voor u mogelijk: mooie, volle, lange wimpers zijn binnen handbereik.

Wij zijn gespecialiseerd en gediplomeerd in het verlengen van wimpers. De wimpers worden haartje voor haartje op uw eigen wimpers gelijmd met chirurgische (anti-allergische) lijm, op de door u gekozen lengte.

Deze wimpers zijn bestand tegen water, zon, traanvocht, sauna etc. Nooit meer doorgelopen mascara, want mascara is niet meer nodig.

De wimpers blijven gemiddeld 8 weken zitten, maar het is raadzaam om na ongeveer 3 weken de wimpers bij te vullen voor een nieuwe, frisse blik.

#

Voordelen:

  • Natuurlijke uitstraling, volle dikke wimpers, geen mascara nodig.
  • Wij gebruiken prime silk en blink silk en ook echte mink haartjes.
  • De minkhaartjes zijn zachter en flexibeler dan de silkhaartjes en niet van echt te onderscheiden. Real mink geeft een 100% natuurlijke look. De haartjes worden verkregen door de nerts te borstelen, dus geheel diervriendelijk. Deze haartjes worden gebruikt om wimperextensions van te maken. Het rijke, fluwelen uiterlijk wordt tijdens dit proces behouden doordat er geen chemische behandeling plaatsvindt. Natuurlijkere wimperextensions zijn feitelijk niet mogelijk.
  • Heel veel bekende nederlanders maken al gebruik van deze extensions. Deze trend is overgewaaid uit Hollywood waar vele beroemdheden al jarenlang gebruik maken van deze methode.
  • Ook vrouwen die door omstandigheden kortere wimpers hebben, komen voor deze behandeling in aanmerking.
  • Door het gebruik van chirurgische lijm wordt een duurzaam en natuurlijk effect bereikt zonder dat de eigen wimper beschadigd wordt, in tegenstelling tot andere methoden waar plukjes gebruikt worden.
Voor vragen of het maken van een afspraak, kunt u contact met ons opnemen!